vad_vi_gor/klimatpiloterna/deltagare
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/frostfjaril_host.jpg

 

Klimatpiloterna är 13 frivilliga familjer från östra Nyland. Projektet är slut, resultaten är räknade och alla personer är avtackade. Informationen lever ändå vidare. 

"En gång Klimatpilot - Alltid klimatpilot". En del Klimatpiloter har inte "snackat färdigt än" och vi kanske syns i något sammanhang ännu.

Deltagare i Klimatpiloterna i Östra Nyland

Anita och Thomas

Anita och Thomas Kurki är våra nyaste Klimatpiloter och har anslutit sig till skaran först på startjippot. Vi önskar dem hjärtligt välkomna.

Anna och Staffan

Anna Fabricius och Staffan Ahlberg bor i Borgby i Sibbo tillsammans med sina tre barn.

Anna-Karin och Christoffer

Anna-Karin Brunberg är rektor för Boxby Skola och bor i Spjutsund i södra Sibbo i ett över 100 år gammalt hus. Under projektet flyttade Anna-Karins pojkvän Christoffer in och blev Klimatpilot han också. Välkommen Christoffer!

Arja och Stephan

Arja Huotari och Stephan Gröndahl bor med sina två tonåriga barn i ett egnahemshus i Gesterby i Sibbo.

Birgitta

Birgitta Kauppinen är pensionerad historielärare och bor i Lovisa (Kabböle) i en åretruntfritidsbostad med sin hund och sina katter.

Christina och Mikael

Christina och Mikael Grönroos bor med sina tre barn Ida , Markus och Lina samt hunden Molli och andra djur i Mårtensby i Sibbo i ett egnahemshus.

Cia och Kimmo

Cia Åström och Kimmo Korpela bor med sina tre barn i byn Box i Sibbo. Till familjen hör också häst, hundar och andra djur.

Elisabet

Elisabet Fält-Grönqvist bor med sin man Håkan i Pernå i Lovisa.

Jenny och Niclas

Jenny och Niclas Isaksson bor med sina tre barn i Tolkis i Borgå.

Kicka och Janne

Kicka Lindroos och Janne Järvinen bor med sina två barn i Borgby i Sibbo

Lea

Lea Koskinen bor med sin man Harri och deras två barn i Mäntsälä.

Marianne och Carl

Marianne Falck-Hvilstafeldt och Carl Hvilstafeldt bor i ett egnahemshus som fortfarande är under byggnad tillsammans med sina tre barn och sin katt.

Ninna

Ninna Malmberg bor med sin man Thure i Söderkulla vintertid och på Emsalö sommartid. Till familjen hör också boxern Bica.