hem
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/Varsnokar.jpg

Natursnurran

Här kan du uppleva stämningen i naturen under olika årstider. Obs! Du behöver en Flash Player för att kunna se och lyssna på natursnurran.

Finlands Natur

Hilmlen ler i värens ljusa kvällar - nr 1/2017 av Finlands Natur förmedlar vårstämning och ger dig tips om hur du kan hjälpa fladdermössen med lämpliga bostäder. Pelleteldning är ett miljövänligt och bekväm sätt att klara hemmets värmebehov. Och vad göra när skogen intill din egen naturskog huggs ned och skogssjöns klara vatten hotas? Det här hittar du i Finlands Naturs webbarkiv, vill du läsa resten av den digra tidningen är det enklast att prenumerera - redan idag!

Natur och Miljös kalender

06.05
Framtidsseminarium på Åland Dagen före förbundskongressen ordnas ett seminarium om Natur och Miljös nya strategi. Vi åker ut till Kobba klintar för att hitta en ny kurs!
07.05
Förbundskongressen 2017 Natur och Miljös medlemmar samlas till stadgeenlig förbundskongress i Mariehamn.
15.05
Solenergilösningar i Solbo Emma och Tom berättar om hur solen värmer deras hem och kranvatten, samt hur de producerar solel.
18.05
Carinas och Dans solpaneler Carina Aaltonen och Dan Jansén berättar om sina erfarenheter av solpaneler.

Kampanjen Solsvar

Är du nyfiken på hur du kan värma upp ditt hem, ditt vatten eller producera el med energi från förnybara källor? Upptäck Solsvar här

Lediga jobb

Läs mer om  lediga jobb hos oss.

Språkskolning för barn- och ungdomsledare

Som en del av projektet Natur & Språk ordnar Natur och Miljö en kurs om hur man arbetar med grupper av barn med olika modersmål. Kursen ordnas den 1 april i Helsingfors. Det kostar inget att delta i utbildningen.
Här hittar du mera info och anmälningsblanketten.