malgrupper/larare/naturskolan_uttern
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/Varskedand(1).jpg

Aktuellt vid naturskolan

31058_t.jpg

Boka er naturskoldag för våren!

Dagarna blir längre och solen värmer. Kom med ut och upptäck våren!

Kontakt

Pia Bäckman, naturskollärare

050 462 9947

-naturskoldagar

Camilla (Mimma) Ekblad

Naturskollärare

045 880 4480

-naturskoldagar

-lägerskolor

-Freshabit

 

E-post:

naturskolanuttern( at )naturochmiljo.fi

fornamn.efternamn( at )naturochmiljo.fi

 

Postadress:

Naturskolan Uttern

Västra Kungsbron 52

02580 Sjundeå

Välkommen till Naturskolan Uttern!

 

Naturskolan Uttern har inspirerat både barn och pedagoger i utomhuspedgogik och miljöfostran sedan 1986. I dagens läge erbjuder vi verksamhet i västra Nyland och huvudstadsregionen. På naturskolan använder vi hela kroppen och alla sinnen när vi lär oss tillsammans utomhus. Under naturskoldgen handleds deltagarna till egna upplevelser, upptäckter, kunskaper och småningom förståelse. Genom lekfulla övningar och roliga uppdrag får barnen upptäcka naturen omkring sig. En dag i naturskolan ger naturkunskap, motorikträning och motion, samvaro i naturen samt uppmuntrar till samarbete. Våra program anknyter till de nationella läroplanerna. Läs mer om vår pedagogik här.

Mångsidig undervising året om

Vi vill erbjuda barn och pedagoger möjliheten till roliga och lärorika upplevelser inaturen året om, oavsett väder. Boka gärna en enskild naturskoldag för er skolklass eller daghemsgrupp. Förskolgrupper samt grupper i åk 3-4 kan bli naturskolklass, vilket innebär fyra naturskoldagar under läsåret. Dessutom är skolklasser från hela landet välkomna på våra lägerskolor som är riktade till åk 5-6. 

Vi kommer till er närmiljö i västra Nyland och huvudstadsregionen!

Vi har en ambulerande verksamhet med endast bas och kontorsutrymmen i Pickala, Sjundeå. Vi kommer gärna till skolans eller daghemmets närmiljö med våra program, och tar gärna er hälp i att välja ut den bästa platsen. Om ni hellre vill ta en buss och komma till något av våra natursköna, vätsnyländska uteklassrum, funderar vi tillsammans vilken miljö som skulle passa er bäst.

 

Gilla oss på Facebook