vad_vi_gor/solsvar
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/Skrakungar.jpg

Tack till våra samarbetspartner år 2017:

 

Otto A. Malms donationsfond

 

Stiftelsen Tre Smeder

 

William Thurings stiftelsen

 

Bergkullastiftelsen

Ja tack, jag vill komma på Solträff!

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan då du vill besöka ett hus med miljövänliga energilösningar. Välj vilket hus du vill besöka. Fyll i spamfiltret. Det förhindrar skräppost. Klicka till sist på Skicka.
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Solsvar – miljövänliga svar på dina energifrågor

 

Vad är skillnaden mellan solpaneler och solfångare? En hurdan värmepump passar för mitt hus? Hur mycket el producerar ett minivindkraftverk? Lönar det sig att isolera mera? Är vedeldning miljövänlig? Ryms pelletspannan i källaren? Kan man köpa biogas eller biobrännolja? Hurdana erfarenheter har andra av energisnålt byggande?

 

Genom kampanjen Solsvar hjälper vi dig att hitta svar på dina frågor om miljövänliga energilösningar för egnahemshuset eller stugan. Vi publicerar Solberättelser om hur det gick till när hushåll på olika håll i Svenskfinland började värma upp sitt hem eller producera el med energi från förnybara källor.

 

Vi ordnar Solträffar hemma hos hus- och stugägare som visar upp sina miljövänliga energilösningar och delar med sig av sina erfarenheter. Du får nyttig information som hjälper dig att göra bra beslut.

 

Låt dig inspireras! Du kan delta på flera sätt!

 

• Kolla i kalendern när en Solträff ordnas nära dig och anmäl dig med formuläret till höger. Välkommen!

 

• Vill du öppna dina dörrar och visa upp dina solsvar? Vi letar efter hus med miljövänliga lösningar och värdar som vill berätta om dem. Hör av dig till solsvar(@)naturochmiljo.fi. Du förbinder dig inte till någonting genom att ta kontakt.