vad_vi_gor/klimatpiloterna/deltagare
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/Vinter ismossa.jpg

 

Klimatpiloterna är 13 frivilliga familjer från östra Nyland. Projektet är slut, resultaten är räknade och alla personer är avtackade. Informationen lever ändå vidare. 

"En gång Klimatpilot - Alltid klimatpilot". En del Klimatpiloter har inte "snackat färdigt än" och vi kanske syns i något sammanhang ännu.

Elisabet

Elisabet Fält-Grönqvist bor med sin man Håkan i Pernå i Lovisa.

Jag är en mångsysslare, som tycker om att göra allt möjligt, som att koka och baka och ha släkt och vänner omkring mej. Jag läser mycket och tycker om att gå på teater och se på film. Jag tycker om att resa också vilket inte är så bra med tanke på mitt ekologiska fotavtryck. Visserligen planterade jag flere tusen granplantor i våras men åker man över Atlanten så inverkar det en hel del. Fotografering har jag gillat sen ung, fast resultatet inte alltid är det bästa men efter en bildhanteringskurs i höstas kanske det blir bättre. Frisksport är mycket aktuellt för mig.

Jag hörde om Klimatpiloterna i radion och tänkte att det här vill jag vara med om. Det är sällan jag nuförtiden ger mig in i nya projekt eller förbinder mej vid något som ska pågå i 1,5 år. Efter att ha varit föreningsmänniska från unga år har jag nu lämnat allt detta bakom mig.

Elisabet