malgrupper/larare/naturskolan_uttern
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/Vinter skogspipa.jpg

Kontakt

 

Pia Bäckman                  Julia Scheinin
Naturskollärare               Naturskollärare
050 462 9947                 045 8804480
Naturskoldagar,           ​Lägerskolor,
naturskolklasser,
        FRESHABIT LIFE IP (EU)
fortbildning


fornamn.efternamn( at )naturochmiljo.fi

 

Naturskolan Uttern
Åvikhemmet, Västra Kungsbron 52
02580 Sjundeå


Frågor gällande fakturering kan riktas till kansliet i Helsingfors: 

(09) 6122 290, kansliet( at )naturochmiljo.fi 

Välkommen till Naturskolan Uttern!

 

Naturskolan Uttern har inspirerat både barn och pedagoger i utomhuspedgogik och miljöfostran sedan 1986. I dagens läge erbjuder vi verksamhet i västra Nyland och huvudstadsregionen. På naturskolan använder vi hela kroppen och alla sinnen när vi lär oss tillsammans utomhus. Under naturskoldgen handleds deltagarna till egna upplevelser, upptäckter, kunskaper och småningom förståelse. Genom lekfulla övningar och roliga uppdrag får barnen upptäcka naturen omkring sig. En dag i naturskolan ger naturkunskap, motorikträning och motion, samvaro i naturen samt uppmuntrar till samarbete. Våra program anknyter till de nationella läroplanerna. Läs mer om vår pedagogik här.

Mångsidig undervising året om

Vi vill erbjuda barn och pedagoger möjliheten till roliga och lärorika upplevelser inaturen året om, oavsett väder. Boka gärna en enskild naturskoldag för er skolklass eller daghemsgrupp. Förskolgrupper samt grupper i åk 3-4 kan bli naturskolklass, vilket innebär fyra naturskoldagar under läsåret. Dessutom är skolklasser från hela landet välkomna på våra lägerskolor som är riktade till åk 5-6. 

Vi kommer till er närmiljö i västra Nyland och huvudstadsregionen!

Vi har en ambulerande verksamhet med endast bas och kontorsutrymmen i Pickala, Sjundeå. Vi kommer gärna till skolans eller daghemmets närmiljö med våra program, och tar gärna er hälp i att välja ut den bästa platsen. Om ni hellre vill ta en buss och komma till något av våra natursköna, vätsnyländska uteklassrum, funderar vi tillsammans vilken miljö som skulle passa er bäst.

 

Gilla oss på Facebook