hem
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/Sommar blabar.jpg

Natursnurran

Här kan du uppleva stämningen i naturen under olika årstider. Obs! Du behöver en Flash Player för att kunna se och lyssna på natursnurran.

Finlands Natur

Sommarnumret av Finlands Natur (nr 2/2019) bjuder in dig till bladlössens fascinerade värld, tipsar om hur du kan hjälpa pollinerande insekter att utföra sin viktiga uppgift och tar dig med till mindre kända pärlor i Lapplands natur. Vi slår också ett slag för biogas som drivmedel i bilar och ger vinkar om hur du kan minska ditt plastavfall.

En del av artiklarna hittar du i Finlands Naturs webbarkiv,  men om du vill läsa resten av den digra tidningen är det enklast att prenumerera - redan idag!

Natur och Miljös kalender

15.08
Miljörörelsens ljudspår på Konstens natt Konsert med sånger om naturen och miljön. Flerspråkigt program (svenska, finska , engelska). Paneldiskussion om hur musiken kan förändra samhället. Fritt inträde.

Kampanjen Solsvar

Är du nyfiken på hur du kan värma upp ditt hem, ditt vatten eller producera el med energi från förnybara källor? Upptäck Solsvar här

Lediga jobb

Läs mer om  lediga jobb hos oss.

Talko i Pargas

02 Oktober 2018 kl. 17.00–17.01

Välkommen till talko-arbete på Sandvik naturskyddsområde. På området återställs ett igenvuxet traditionslandskap och en hassellund.

På programmet: slåtter, räfsning, gräsbränning
- arbete finns för alla!

Pargas Naturskyddsförening bjuder på guidning, arbetsredskap och utfärdsvägkost.


Plats
Sandvik naturskyddsområde
Seivisvägen 390

Arrangör
Natur och Miljö r.f.