hem
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/Vinter Abborfjaerden.jpg

Natursnurran

Här kan du uppleva stämningen i naturen under olika årstider. Obs! Du behöver en Flash Player för att kunna se och lyssna på natursnurran.

Finlands Natur

Finlands Natur nr 4/2017 tar dig med på en skidtur över fjällen i Sarek. Vi noterar också att elbilarna kommer på bred front, att miljön kan bli lidande i landskapsreformen och att det är lätt att öka naturvärdena i sin hemskog.

En del av detta hittar du i Finlands Naturs webbarkiv, vill du läsa resten av den digra tidningen är det enklast att prenumerera - redan idag!

Natur och Miljös kalender

14.04
Förbundsmöte 2018 Natur och Miljös medlemmar samlas till förbundsmöte.

Kampanjen Solsvar

Är du nyfiken på hur du kan värma upp ditt hem, ditt vatten eller producera el med energi från förnybara källor? Upptäck Solsvar här

Lediga jobb

Läs mer om  lediga jobb hos oss.

Miljövänlig vedpanna i Österby

30 Oktober 2017, 17:30 - 18:45

Hur värmer du huset med ved på ett miljövänligt sätt? Kom och titta på Mikael Ramstedts och Anne Halls moderna vedpanna med effektiv förbränning. Mikael och Anne berättar om sina erfarenheter.

Välkommen!

Anmäl dig senast 26.10.2017 här

Observera obligatorisk förhandsanmälan pga. begränsat utrymme.

 

Vad händer på en Solträff? Se vår Solsvarvideo på YouTube.

 

Se Mikael Ramstedt berätta kort om sin vedpanna i vår video.

 

Solsvarkampanjen finansieras av Svenska litteratursällskapet i Finland: Ingrid, Margit och Henrik Höijers donationsfond II, Otto A. Malms donationsfond, Stiftelsen Tre Smeder och William Thurings stiftelse.Plats
Hemma hos Mikael Ramstedt och Anne Hall
Pojoviksgatan 31
10600 Ekenäs
Arrangör
Natur och Miljö r.f.