hem
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/Varskedand(1).jpg

Natursnurran

Här kan du uppleva stämningen i naturen under olika årstider. Obs! Du behöver en Flash Player för att kunna se och lyssna på natursnurran.

Finlands Natur

Finlands Natur nr 1/2019 svallar vårkänslorna i naturen. Hur påverkar vårljuset växter och fåglar? Går det dåligt för insekterna? Lönar det sig att sorterna plast? Svaren på de här och många andra aktuella miljöfrågor finns i vårnumret av Finlands Natur.

En del av artiklarna hittar du i Finlands Naturs webbarkiv,  men om du vill läsa resten av den digra tidningen är det enklast att prenumerera - redan idag!

Natur och Miljös kalender

Inga händelser på kommande

Kampanjen Solsvar

Är du nyfiken på hur du kan värma upp ditt hem, ditt vatten eller producera el med energi från förnybara källor? Upptäck Solsvar här

Lediga jobb

Läs mer om  lediga jobb hos oss.

Förbundsmöte i Åbolands skärgård 27-28.4

04.03.2019 kl. 10:45
Programmet börjar på lördag med en exkursion till Lenholms naturskyddsområde i Pargas och fortsätter sedan på idylliska Kirjais kursgård i Nagu. Söndagen är vikt för mötesförhandlingar. Välkommen!

Förbundsmötesveckoslutet börjar med en exkursion till Lenholmens naturskyddsområde i Pargas. Vi får uppleva ekhagar och strandängar tillsammans med Kaj-Ove Pettersson som guidar oss längs naturstigen. Åbolands naturskola bjuder på lekfulla naturundersökningar. 

Förbundsmötet hålls på idylliska Kirjais kursgård i Nagu. Välj mellan tre program på lördag eftermiddag: besök Jan-Erik Karlssons ekologiska bondgård med kor och får som betar på kulturbiotoper, åk på en båtutfärd till natursköna Brännskär eller lär dig hur Natur och Miljös nya medlemsregister fungerar.

På söndag är det dags för mötesförhandlingarna då
Natur och Miljös medlemmar bestämmer om verksamhetsplan, budget och medlemsavgifter för år 2020, väljer styrelsemedlemmar m.m.

Se detaljerad information här.

Anmäl dig senast 4.4.2019 här.

Välkommen!