hem
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/755_120_2.jpg

Natursnurran

Här kan du uppleva stämningen i naturen under olika årstider. Obs! Du behöver en Flash Player för att kunna se och lyssna på natursnurran.

Finlands Natur

Finlands Natur nr 4/2019  kommer med vinterstämning: djurspår i nyfallen snö, skridskoåkning över glänsande havsisar och djur som byter till vacker vinterskrud. Vi granskar också internet ur miljösynvinkel och ger tips om ekologiska alternativ vid husbyggen och renoveringar.

En del av artiklarna hittar du i Finlands Naturs webbarkiv,  men om du vill läsa resten av den digra tidningen är det enklast att prenumerera - redan idag!

Natur och Miljös kalender

Inga händelser på kommande

Kampanjen Solsvar

Är du nyfiken på hur du kan värma upp ditt hem, ditt vatten eller producera el med energi från förnybara källor? Upptäck Solsvar här

Lediga jobb

Läs mer om  lediga jobb hos oss.

Miljövänliga energilösningar för egnahemshus och sommarstugor

21.12.2018 kl. 13:45
På webbsajten solsvar.fi kan du bekanta dig med lösningar som minskar utsläppen av klimatstörande gaser.

Vi har intervjuat husägare på många håll i Svenskfinland om hur de värmer sina hus eller producerar el på ett miljövänligt sätt. De berättar om sina erfarenheter i artiklar och i videor. Webbsajten producerades inom ramen för kampanjen Solsvar år 2018.

Vi fortsätter att komplettera och uppdatera materialet. Ta kontakt och du har tips om ett intressant hus med miljövänliga energilösningar!