hem
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/Isbranning.jpg

Natursnurran

Här kan du uppleva stämningen i naturen under olika årstider. Obs! Du behöver en Flash Player för att kunna se och lyssna på natursnurran.

Finlands Natur

Finlands Naturs rimfrostgnistrande vinternummer har utkommit. Läs om hur modern teknik kan användas vid naturinventeringar, dokumentering av djurlivet, för skydd av grödor mot betande gäss och som hjälpmedel för att hyra och låna istället för att ständigt köpa nya prylar. Vi rör oss också i vintrig natur, allt från östra Nyland och södra Österbotten till de krympande isarna vid Antarktis.

En del av detta hittar du i Finlands Naturs webbarkiv, vill du läsa resten av den digra tidningen är det enklast att prenumerera - redan idag!

Kampanjen Solsvar

Är du nyfiken på hur du kan värma upp ditt hem, ditt vatten eller producera el med energi från förnybara källor? Upptäck Solsvar här

Lediga jobb

Läs mer om  lediga jobb hos oss.

Medborgarsadress för kallavverkningsfritt skogsbruk

17.05.2018 kl. 09:38
Tycker du att man borde frångå kallavverkningar i skogsbruket på statens mark? Skriv under medborgarinitiativet!

Fem finländska miljöorganisationer står bakom ett medborgarinitiativ mot kallavverkningar i finländarnas gemensamma skogar. Målsättningen är att samla in minst 50 000 underskrifter, vilket krävs för att lagförslaget skall tas upp till behandling i riksdagen. Mera information om kampanjen på webgsajten avohakkuuthistoriaan.fi.