hem
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/Vinter3-12.jpg

Natursnurran

Här kan du uppleva stämningen i naturen under olika årstider. Obs! Du behöver en Flash Player för att kunna se och lyssna på natursnurran.

Finlands Natur

Finlands Natur nr 4/2019  kommer med vinterstämning: djurspår i nyfallen snö, skridskoåkning över glänsande havsisar och djur som byter till vacker vinterskrud. Vi granskar också internet ur miljösynvinkel och ger tips om ekologiska alternativ vid husbyggen och renoveringar.

En del av artiklarna hittar du i Finlands Naturs webbarkiv,  men om du vill läsa resten av den digra tidningen är det enklast att prenumerera - redan idag!

Natur och Miljös kalender

Inga händelser på kommande

Kampanjen Solsvar

Är du nyfiken på hur du kan värma upp ditt hem, ditt vatten eller producera el med energi från förnybara källor? Upptäck Solsvar här

Lediga jobb

Läs mer om  lediga jobb hos oss.

Medborgarsadress för kallavverkningsfritt skogsbruk

17.05.2018 kl. 09:38
Tycker du att man borde frångå kallavverkningar i skogsbruket på statens mark? Skriv under medborgarinitiativet!

Fem finländska miljöorganisationer står bakom ett medborgarinitiativ mot kallavverkningar i finländarnas gemensamma skogar. Målsättningen är att samla in minst 50 000 underskrifter, vilket krävs för att lagförslaget skall tas upp till behandling i riksdagen. Mera information om kampanjen på webgsajten avohakkuuthistoriaan.fi.