Vi värdesätter din integritet

Vi använder cookies för att förbättra din surfupplevelse, visa personligt anpassade annonser eller innehåll och analysera vår trafik. Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till vår användning av cookies.Läs mer om de cookies vi använder.

Vi värdesätter din integritet

Vi använder cookies för att förbättra din surfupplevelse, visa personligt anpassade annonser eller innehåll och analysera vår trafik. Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till vår användning av cookies.Läs mer om de cookies vi använder.

Dina cookieinställningar har sparats.

Tacos med pulled havre

Vegetarisk tacos med pulled havre, guacamole och picklad rödlök. Om du vill äta klimatsmart kan du byta ut mangon mot någon annan söt, inhemsk frukt i säsong (t.ex. jordgubbar) och göra en guacamole på gröna ärter istället för avokado. Tid: 40 min. Portioner: 4.

Ingredienser

Foto: Gold&Green
Foto: Gold&Green

1 frp Pulled Oats® Nude

1 påse Tacokrydda

1 burk Tacosås

250 gram cocktailtomater

1 Mango

1/2 gurka

Crème fraiche

Koriander

Guacamole

2 st avocado

100 g finhackade tomater

1 finhackad rödlök

1 riven vitlök

Skal och juice av ½ lime

Chili efter smak

Salt

Peppar

Picklad rödlök

1 röd lök

0.5 dl ättika

1 dl socker

1.5 dl vatten

Gör så här

1. Stek Pulled Oates Nude i rapsolja, tillsätt tacokrydda.

2. Guacamole: Grovhacka avokado med gaffel, tillsätt övriga ingredienser och smaka av med salt, peppar och chili.

3. Picklad rödlök: Koka upp allting och häll över tunt skivad rödlök, låt svalna.

4. Servera på tacobröd eller tacoskålar tillsammans med övriga ingredienser.

5. Toppa med picklad rödlök, guacamole, crème fraiche och rikligt med koriander.

Det här är ett recept av Gold & Green.

Taggar